XV Trobada Nacional de Falcons a Vallbona d’Anoia

image17El passat dissabte dia 14, Vallbona d’Anoia va acollir la XV Trobada Nacional de Falcons, en la que es van donar cita totes les colles actuals de falcons: Llorenç del Penedès, Vilafranca, Vilanova i la Geltrú, Piera, Barcelona, Castellcir, Malla, Riberal, Vallbona d’Anoia, Capellades i Vilanova d’Espoia.

La jornada es va iniciar a les 17h amb una foto de familia, just abans d’iniciar el curt cercavila pels carrers de la població. Tot i el curt cercavila, es va poder gaudir d’una gran varietat de figures dels Falcons, la rapidesa i agilitat en l’execució de les mateixes ajuda que sigui us espectacle molt agraït pels sentits.image14

Durant la cercavila els vilafranquins varem fer varies construccions: una Pira 5X5, dues Torretes simultànies, una de les quals va patir una caiguda, però que rapidament varem tornar a executar., una Escala de 9 i un 3 de 6 net amb agulla.

La cercavila va finalitzar al camp de futbol on després d’un pilar d’entrada de 4 caminant dels de la Faixa Verda que va desplaçar-se fins al lloc adjudicat i on tot seguit es va donar inici a l’actuació de totes les colles que van oferir les seves construccions al públic present. Aquesta actuació es va desenvolupar en format de rondes per tal d’agilitzar l’acte i que no acabés essent avorrit.

image16Cal dir que els vilafranquins varem oferir una Pira 6X5 i un Pilar de 5 aixecat per sota.

Un cop acabada l’actuació conjunta es fa fer entrega del record commemoratiu.

Tot i que és tradicional que es celebri un àpat conjunt de tots els participants, els Falcons de Vilafranca no ens varem poder quedar ja que teníem un compromís que havíem d’atendre.

0 Respostes to “XV Trobada Nacional de Falcons a Vallbona d’Anoia”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari




Calendari de Publicacions i Actuacions

Mai 2016
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031