La televisió Txeca visita als Falcons de Vilafranca

El passat divendres dia 9, una delegació amb Marta Ruzickova presentadora del programa Babylon de la televisió Txeca Ceská Televize, va visitar l’assaig dels Falcons de Vilafranca.

El mimageotiu de la visita, és que aquest programa txec, molt similar al programa conduit per Miquel Calçada (mikimoto) anomenat “Afers Exteriors”, va venir a entrevistar i conèixer a Romana Sachova (Romtxa) una compatriota txeca resident a Vilafranca del Penedès i casada amb un vilafranquí.

Va ser idea de la mateixa Romana, vincular la seva nova vida en les nostres terres amb una de les coses que més li ha cridat l’atenció de les nostres contrades, la nostra rica cultura popular i tradicional, i encara més amb els Falcons, que son originaris de les formacions gimnàstiques “Sokol” de l’antiga Txecoslovàquia.

Durant l’assaig, van gravar l’execució de diferents figures, i van entrevistar a diferents falconers, que van aportar el seu granet de sorra al reportatge.

Els de la faixa verda, van oferir el bo i millor, aprofitant el bon estat de la colla i la proximitat de Fires, data molt important en el calendari dels Falcons de Vilafranca, i van descarregar entre d’altres una magnífica Escala de 10, que va deixar bocabadats als reporters txecs.

Els Vilafranquins ja estan preparant la gran Actuació de Fires de Maig. Encara no han fet públic que faran per Fires, que com és habitual es podrà gaudir de la seva actuació el diumenge al punt de les 18h a l’espai entre pavellons, però amb les dos Escales de 10 que porten descarregades, tot just iniciada la temporada, de ben segur ens oferiran una grandíssima actuació.

Només podem dir que estan en el millor moment de tota la seva història.

0 Respostes to “La televisió Txeca visita als Falcons de Vilafranca”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari




Calendari de Publicacions i Actuacions

Mai 2014
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031