L’ASSEMBLEA GENERAL I L’INICI DE TEMPORADA DELS FALCONS DE VILAFRANCA.

Com ja és de costum, en els primers mesos de l’any, la primera activitat que fa la colla és la celebració de la seva Assemblea General, que es va celebrar el passat divendres dia 26 de febrer i en la qual es va fer balanç de la temporada passada, i es posaren les bases de la temporada que comença.

Per altra banda, tot i que encara estem en període de descans després d’un magnífic 56è aniversari, ja estem escalfant motors per a la temporada 2016, la qual tindrà el tret de sortida el proper divendres dia 5 de març, amb uns assajos previs de tecnificació, que serviran per preparar-nos físicament després d’unes merescudes vacances i per corregir errors posturals que sempre ajuden a millorar resultats. Els assajos com es tradicional es celebraran de les 21h a les 23h al Local dels Falcons, situat al C/ Dr. Pasteur 7-9 de Vilafranca. Els assajos generals de tota la colla començaran el divendres dia 1 d’abril, en el mateix horari.

Tots aquells que vulgueu provar de fer Falcons, no ho dubteu, ara és el moment. Si teniu algun adreceu-vos als falcons per qualsevol de les nostres vies de comunicació i us informarem.

Us hi esperem!!!

Volem recordar que si encara no heu cobrat les vostres butlletes de la Loteria de Nadal dels Falcons de Vilafranca, les quals van ser guardonades amb el retornament de la quantitat jugada, encara esteu a temps i ho podeu fer de la següent manera: Per una banda es poden venir a cobrar al nostre local, situat al carrer Doctor Pasteu, 7-9 de Vilafranca, de 19h a 21h els divendres 11 i 25 de març; Per altra banda també facilitem una altra via per a totes aquelles persones que son de lluny i els és complicat desplaçar-se a Vilafranca, una via a distància, d’una manera molt senzilla. Ens heu ens heu d’enviar un sobre a la nostra adreça postal (C/ Doctor Pasteur, 7-9, 08720 Vilafranca del Penedès), amb la següent informació:

  • Les butlletes a cobrar
  • Nom i Cognoms, Telèfon i DNI de la persona propietària de les butlletes
  • IBAN (Compta Bancària) on hem de fer la transferència.

Cal tenir en compte que en la modalitat a distància l’import retornat serà el valor jugat de les butlletes, menys el cost de la transferència. La data límit de pagament d’aquesta modalitat serà el 31/03/2016, per tant envieu-ho amb prou temps. Només ens farem responsables de les butlletes rebudes.

Volem recordar que aquelles butlletes que no cobreu, seran una donació als Falcons de Vilafranca, que benvinguda serà i us donem les gràcies per avançat.

0 Respostes to “L’ASSEMBLEA GENERAL I L’INICI DE TEMPORADA DELS FALCONS DE VILAFRANCA.”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari




Calendari de Publicacions i Actuacions

febrer 2016
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29